top of page
Male on female.jpg

Opplever at damene kommer oftere og oftere.....

Stilrent og trygt er tilbakemeldingene vi har fått på vårt nye behandlingsrom. Og det har blitt åpenbart at det var nettopp dette som skulle til for at mange damer skulle legge turen til oss. Bjørnar forteller at det for første gang er regelen at damene kommer, i stedet for å booke timer som de ikke møter til. 🤌🏻😀


- "Det ser mer og mer ut til at "noen har snakket", og jo flere som har kommet på besøk jo bedre har oppmøtefrekvensen blitt. Damene kommer i så måte oftere og oftere og det er gledelig å se at det nye behandlingsrommet har bidratt".

Hvorfor fungerer Tantra best når man velger behandler av motsatt kjønn?

Det er gjerne slik at vi er hemmet av skamfølelse når det kommer til våre sensuelle følelser, og dermed har mange valgt mer utfra hva de tror er korrekt enn det som faktisk fungerer. Når en jobber med folks sensuelle side er man nødt til å legge vekt grunnmuren i sensualiteten til den som søker behandling. Dersom det er slik at man er heterofil vil det å velge en likekjønnet behandler neppe ha en ønsket effekt. Det er samspillet mellom behandleren og den som søker behandling som danner grunnlaget for suksess.

Annen stilretning

Hos Bergen Tantra merker vi at eksisterende lokaler er veldig passende for de som er litt mer "modige" mens i de nye behandlingsrommene senker vi terskelen litt og har en mer klinikkpreget stil. Vi har fremdeles med de elementene som gjør et behandlingsrom til en varm, trygg og god plass å være. Her er det designerstoler, peis, levende lys og selvsagt dempet SPA musikk i bakgrunnen med god lyd.

Hvem passer det for?

Tantra Massasje er en grunnleggende sensuell opplevelse der kroppens nytelsesreflekser brukes og stimuleres for å vekke til live den delen av sensualiteten som gjerne forfaller når karriere, barn og familie over år har krevd sitt.

Mange kjenner på et savn og mange "går seg fast" i hvordan de skal ta tak i det og kvier seg til en time hos eksempelvis en samlivsterapeut hvor man vil prøve å snakke om denne høyst private delen av sitt liv.

Våre behandlere er ufiltrert og kaller en spade for en spade når vi snakker med deg. Og har du problemer med eller føler deg fremmedgjort for intimsonene så mener vi dette er verdt å prøve. Mange kvinner kjenner kjenner på skamfølelse tilknytt sin sensualitet og spesielt om de oppfatter at de har en større eller annen lyst enn sine venninner.

For oss handler det om å akseptere og omfavne det som gjør oss glad, uten reservasjoner og skam. Med denne holdningen merker vi at også kvinner som kommer til oss blir flinkere til å legge til side dette når de går inn døren. 

YONI MASSASJE VG.png
10.jfif

Ikke helt klar ennå? Prøv light versjonen først

Mange lar seg oppriktig skremme over tanken at en helt ukjent mann skal se dem naken og endatil ta på dem. I våre nye lokaler har vi selvsagt engangsundertøy som du kan benytte om du heller ønsker å prøve en light versjon av Tantra Massasje.

Under denne behandlingen vil du ha på deg salongundertøy og massøren vil unngå bryst / Yoni slik at du kan nyte en massasje uten å føle at du må sprenge personlige grenser. Tiden som normalt brukes til massasje i intimsonen erstattes med varme basaltstener som legges på rygg og lymfekjertler for å tilføre varme og løse opp.

Greit å ombestemme seg

Vi mener det er greit å ombestemme seg, og uansett om du velger "Light versjonen" eller en komplett Tantra Massasje så er det alltid akseptert at du ønsker å ombestemme deg. Så om du i løpet av behandlingen kommer i en situasjon der du føler det er riktig å avbryte, så sier du bare fra om dette.

(Vi gjør oppmerksom på at selv om du velger å avbryte så forfaller betaling for timen fullt ut)

Hva om jeg bestiller "Light" og vil allikevel prøve når jeg ser at det går bra?

I likhet med over er det greit å ombestemme seg når du føler at du er trygg på massøren og omgivelsene. Om du ønsker å "oppgradere" så gir du bare beskjed og ber gjerne om at massøren er forsiktig og tar ting sakte og rolig.

IMG_9072.JPG
[Bildet] - Vår massør Bjørnar holder press på korsryggen mens kunden ligger over den spesialsydde kileformede bekken puten. Bekkenputen brukes under Yonimassasje for viderekommende og posisjonerer bakenden perfekt for å kunne treffe triggerpunktene i og utenfor Yoni.

Våre massasjebenker er utstyrt med vanntette puter og madrasser av samme type som sykehusene bruker. Dette gjør renhold enkelt når noen opplever at de nærmest eksploderer i glede. Også puten har vanntett trekk og burde egentlig befinne seg på ethvert soverom der ekteskapelige gleder utøves ;-)
bottom of page