top of page

Svenske kjendiser hyller yoni massasje

I Sverige er det langt mer vanlig med Tantra Institutter og klinikker enn her i Norge. Og over flere år har stadig flere kjendiser og influensers tatt steget til å prøve Yoni massasje. Faktisk er det slik at kvinner er foregangspersoner i Sverige, mens i Norge er kvinnene ennå litt redd for å bryte med "hva synes naboen" og sosiale tabuer.

10.jfif

Kommer alt det nye fra øst nå?

For  en Bergenser er det jo vanlig å tenke at vi er "portalen til verden" i Norsk sammenheng. Og ikke rent lite av nye ting i Norge er kommet via Vestlandshovedstaden. Fra Hanseatiske handelsmenn, til kultur, musikk og nye næringer. Innen Tantraen ser det ut til å være at nyheter kommer fra motsatt vei, og i Sverige har det i flere år blitt mer og mer populært med å få kunnskap om Tantra og å gå på Tantra kvelder. Vi har derfor sakset litt nyheter fra "broderfolket" slik at våre nettgjester kan se litt mer om hva som foregår hos søta bror.

"En sånn jävla skilnad"

Tantrakurs Bianca Ingrosso.png

Bianca Ingrosso har gått på Tantrakurs og avslører til NYHETER24 hva hun lærte.

"Det er en så j*vlig forskell" sier hun.

Gråter av Yoni massasje.png

At man begynner å gråte er noe vi i BT ser ofte. Folks forventninger er gjerne preget av overskrifter de har sett i medier som bruker fete krigstyper og lurer på denne "store" orgasmen. Men når den kommer (de skjer ikke alltid nei). Så blir de gjerne overveldet av at det ikke er den "normale" hjemme under dyna typen, men en mer skjellsettende opplevelse av at kroppen flyter fritt. Ikke minst er det for de fleste en real og uvant ting at man føler en orgasme som er i hele kroppen, og ikke bare i underlivet.

Å føle på en økt livsglede er i slike situasjoner ikke en uvanlig bi-effekt.

Kjendisene deler sine Tantra opplevelser.png

Foreløpig har norske influensere glimret med sitt fravær hos oss, men vi har for noen måneder siden hatt en forfatter på besøk fra Oslo som er underveis i et prosjekt som er støttet av Fritt Ord stiftelsen. Forfatterinnen var av den mer modige typen og etter litt betenkningstid endte hun selv opp på benken. Hvordan hun selv oppfattet det blir et avsnitt i den kommende boken, men vi vet allerede at det ble en opplevlese for henne.

bottom of page