2.jpg
11.jpg

Kjære Journalist

Vi ønsker ikke å medvirke til noen artikler og vår policy er:
Ingen kommentar.......!

Vi har ingen unntak og ber deg respektere vår holdning.

Kjære mediemedarbeider / journalist.

Vi vet at du gjør en viktig jobb med å belyse samfunnets mange sider, og vi har i utgangspunktet stor respekt for yrket ditt.

Imidlertid ønsker vi ikke å bidra til artikler, reportasjer etc. fordi mediehusene i Norge stadig dreier mot en mer tabloid og click-bait preget journalistikk der vi føler det er en samlebånd preget hverdag som stadig jakter "den neste nyheten".

Siden vi driver i en smal nisje som kan være preget at en viss mystikk, så er vi opplagte intervjuobjekter når avisene fra tid til annen skal belyse ting som har med sensualitet å gjøre. Kombinasjonen sex og krigstyper er en "lesergaranti" og dermed får vi fremlagt alle mulig problemstillinger som journalister ønsker at vi skal mene noe om.

Å lage en artikkel om Tantramassasje, sensualitet og samliv som er grundig og opplysende, krever mer arbeid enn vi opplever at mediehusene ønsker å spandere og dermed så er vår holdning til alle journalister: Ingen kommentar.

Vi beklager at det er slik når vi innerst inne brenner for å fortelle mer, men all erfaring tilsier at dette er riktig for oss.
Beste hilsener oss i Bergen Tantra