top of page
2.jpg
Massasje7.png

Sende partner til massasje

Den ultimate partnergaven, -som også kan gå veldig galt.......

Vi får mange diskre forespørsler om gavekort til en partner, og hvor ønsket er at vi hjelper til med å løse opp det bestiller opplever som hemninger i parforholdet. Men det er en gave som er tveegget og hvor det er viktig at du som lurer på dette setter deg ned å snakker med din bedre halvdel slik at det ikke blir gjort til noe negativt.

De aller fleste som henvender seg for akkurat dette er menn. Og det er menn som gjerne føler at partneren er vanskelig å "få i gang" og ønsker å gi henne gavekortet nærmest som en starthjelp. For partner kan dette oppleves som en handling som bekrefter at hun er litt akterutseilt i sin sensualitet, og gjerne gjøre vondt verre om det kommer som en uventet overraskelse.

Det er viktig å holde den hårfine balansen, og heller legge dette frem over litt tid, og på en slik måte at det blir til noe som er så positivt som du selv håper på. De beste opplevelsene blir til når man er sammen om det.

Det er også viktig å ha et avklart forhold til hvordan din egen sjalu side kan virke. Du skjønner, -selv om alle tror de ikke er sjalu så kan det være en ting som blusser opp i et øyeblikk og kan være vanskelig å takle. 

Dersom Dere kommer til enighet at dette er noe som er verdt å prøve, er det aller beste å bestille en dobbelt time fordi vi ønsker å forvisse oss om både dine ønsker og at partneren du sender til oss er fortrolig med hva som skal skje. 

Vær klar i Deres ønsker - så slipper vi å lure.....

En av våre størst problemer er ofte å få en riktig oppfatning av hva det er ønskelig å oppnå. Ofte opplever vi at en kunde sier: "Dere kan gjøre HVA som helst", eller "Jeg er veldig åpen og legger meg fullt ut i Deres hender". Vi er ikke tankelesere og kan selvfølgelig heller ikke legge opp massasjen på noen spesifikk måte med så lite og generell info.

I et parforhold er det to stykker som gjerne gir slik generell informasjon, og det blir slettes ikke bedre av det. Så vær snill å være så spesifikk som mulig og bruk enkle ord. Dette er kjempevanskelig og akkurat dette er grunnen som er grunnen til at det medgår en dobbelttime første gangen.

Terapeutene er selvsagt klar over dette og vil legge til rette for at samtalen blir en god start på behandlingen.

Forberedelser til timen

Tantra handler mye om ritualer og det å forberede seg til behandlingen er en del av grunnlaget som skal til. Det med forberedelser er også litt som frem mot Jul eller en annen høytid - med på å bygge opp vår forventning.

Renslighet er i Tantra er svært viktig. Ikke bare av rene hygieniske årsaker, men fordi vi ønsker at du skal etablere en tankegang om renhet omkring behandlingen. Vi ønsker at du skal gå ut døren med en euforisk følelse av å ha gjennomgått et renselsesrituale der ditt indre har fått en resett og du er klar for nye utfordringer.

Vi ber deg vurdere å være seksuelt avholden de to siste dagene før du kommer til oss som en del av dette ritualet. På samme måte som at du ikke spiser pinnekjøtt og ribbe lille julaften bygges forventningene opp til festmåltidet. Den mentale og fysiske prosessen frem mot selve dagen er svært viktig.

På dagen for behandling tar du en grundig dusj og bruker tid på personlig pleie. Du steller sjegg, negler og pleier deg selv godt. Vær grundig med såpe og vann og drikk lite veske så du slipper å gå på toalett midt under behandlingen. Jo bedre og mer grundig du er i denne prosessen jo mer avslappet er du. Ikke bruk deodoranter eller aftershave denne dagen. Luktesansen skal ha anledning til å nyte andre lukter enn det du forbinder med hverdag eller å gå en tur på byen. Spis et måltid som normalt, men unngå å innta mat de siste to timene før du kommer. Dersom kroppen trenger næring så spis en proteinbar eller to til tre knekkebrød. 

Selve behandlingen

Ved første behandling vil du gjennomgå en kort samtale på 10-15 minutter der din behandler ønsker å finne litt mer ut om akkurat dine behov. Han/Hun vil stille spørsmål om du har vert til massasje før og om hva du eventuelt savnet og som har gjort at du nå kommer til oss. I denne samtalen ønsker vi også å høre om du ønsker vi skal unngå dine intimsoner og ber om at du tenker gjennom dette på forhånd. Noen ønsker å gjerne bli litt mer kjent med hvordan en slik massasje foregår først og dette er noe vi er vant til. Om du ikke har noen problemet med det så svarer du akkurat det.

Denne samtalen er underlagt taushetplikt, og jo mer vi vet om deg - jo bedre kan vi tilpasse en behandling. Dersom du bare har handlet på impuls og funnet ut "dette skal jeg prøve", - skal du svare akkurat det. 

Etter samtalen vil du få kle deg om og et håndklede er lagt frem slik at du kan ha dette rundt livet. Vi ber om at du tar av alt tøy, og dersom du ikke er vant til nakenhet vil du få tilbud om salongundertøy til engangsbruk. Disse er små og de fleste finner fort ut at håndkledet er det beste.

Når du har byttet legger du deg på benken med ansiktet ned og tar på ansiktsmasken som ligger klar på puten. Denne er fasongtilpasset og har til hensikt å stenge ute lys. Masken bør brukes under hele behandlingen om du ikke har et spesielt behov for å se. Om du har briller vil terapauten legge disse til side.

Terapauten vil spørre deg om det er varmt / kald nok etter din smak og deretter starte massasjen.

Vi ber deg huske at en Tantrisk Massasje ikke er det samme som en sportsmassasje og dermed bør du ikke ha forventninger om at massasjen vil gå i dybden på muskelvevet. Om du har muskelplager bør du bestille en behandlig for akkurat dette og utsette Tantra til en annen anledning.

9.jpeg
Etter behandlingen

Nå er det tide for å nyte det du har vert med på. Vi anbefaler at du unngår å slå på telefonen og at du er i øyeblikket. Nyt roen du har i kroppen og gå gjerne en tur på kafe med en kopp kaffe og litt mat. Det er viktig å "lande" litt før du går i gang med dine normale gjøremål.

Vi håper du har nytt det å være vår gjest og ønsker velkommen tilbake når behovet melder seg.

bottom of page