top of page
2.jpg
2.jpg

Temaside Menn og Tantra

Hvorfor Tantrisk massasje som behandling?

De aller fleste menn som oppsøker Tantrisk Massasje gjør det fordi de opplever at det hjelper på en begynnende eller utviklet erektil dysfunksjon. I likhet med at det finnes mange som er redd for bivirkninger av eks. Covid vaksinen, er mange opptatt av bivirkningene fra medisiner som Viagra eller Levitra mens andre har et negativt ladd forhold til det som omtales som "Big Pharma" og som omsetter for milliarder av dollar i farmasøytiske produkter hvert år. I følge Reseptregisteret er det 10 560 menn i Vestland fylke som i 2020 fikk foreskrevet medikamenter for ereksjonssvikt. Sjekk regsiteret selv ved å åpne http://www.reseptregisteret.no/Prevalens.aspx 

Listen over medisinske bivirkninger er lang, og som svært vanlige / vanlige bivirkninger kommer, hodepine, kvalme, dyspepsi, fatigue, hetetokter, tett nese og forvrengt fargesyn. Les mer i Felleskatalogen her. Også medisinsk fagdirektør Steinar Madsen i Legemiddelverket mener at Tantrisk Massasje kan hjelpe mot erektil dysfunksjon. Les intervju på TV2 sine nettsider her

Tantrisk Massasje kan hjelpe da massasjen også tar for seg intimsonene med en massasje som har lav intensitet og som har til hensikt å øke blodsirkulasjonen. Massasjen har ingen kjente bivirkninger og oppleves som behagelig. Svært mange av våre klienter oppgir at impotens er en av hovedårsakene til at de først oppsøker Tantra. De ønsker å forebygge en impotenssituasjon uten bruk av legemidler med de bivirkninger de har.

Tidlig utviklet impotens (30-40 årene) er også et varsko om at du burde oppsøke lege med tanke på din egen hjertehelse. En metaanalyse av mer enn 90 0000 pasienter forsterker forbindelsen mellom erektil dysfunksjon og økt risiko for kardiovaskulære hendelser og død. "Sliter du med erektil dysfunksjon når du er i 40-årene, er risikoen for hjertesykdom 40- 50 ganger høyere enn om du ikke har dette problemet." Les mer på denne lenken.

Dersom du opplever ereksjonsproblemer kan du selvsagt oppsøke en alternativ behandler for å se om det lar seg gjøre noe med. I tillegg anbefaler vi å oppsøke Fastlegen, slik at du også kan få en medisinfaglig vurdering og anbefaling.

Mange menn opplever også at mye av Deres mannlighet knyttes til evnen til å få erkesjon. Når denne uteblir føler man seg gjerne mindre "mandig" og kan utvikle psykiske plager knytt til egen manglende prestasjon. Erektil dysfunksjon er svært vanlig hos Hjertepasienter og Landsforeningen for Hjerte og Lungesyke har utviklet denne brosjyren som det anbefales å lese gjennom. I tillegg til hjerte og karsykdommer kan erektil dysfunksjon opptre som bivirkning av en rekke medikamenter. 

Gassbluss og kokeplater

"Menn er som gassbluss og kvinner som gamle kokeplater" er et sitat fra en kjent Norsk Sexolog. Og det beskriver den store forskjellen mellom det maskuline og feminine kjønn. Fra naturens side er vi rett og slett laget på svært forskjellig vis og i dette gapet mellom kjønnene er det ofte at det oppstår konflikter. 

Tantrisk Massasje for menn er svært givende, både for mannen som mottar behandlingen og for relasjonen til partneren din. I løpet av en behandling er du innom svært mange fasetter av din sensuelle side og lærer deg gradvis å kontrollere ditt eget "gassbluss" slik at du lærer å kjempe mot den delen av deg som stammer fra naturens side.

For menn som er kommet i den halvdelen av livet hvor testosteronet gradvis går nedover, er Tantrisk Massasje en effektiv motvekt til erektil dysfunkson. Ved intim massasje kan man øke blodstrømmen og utsetter bruken av legemidler og dertil bivirkninger. Dersom du har begynnende episoder med bortfall av ereksjon så anbefaler vi å ta kontakt slik at vi kan gi deg et behandlingsopplegg som er velfungerende og forløsende. Erektil Dysfunksjon kan ha både somatiske og psykiske årsaker og behandleren vil kartlegge dette under første time.

En annen faktor er at du skal overhodet ikke gjøre noe som helst. Du skal ikke ta oppvasken mens du er hos oss, og du skal ikke være en superelsker hentet fra en Legeroman på Narvesen. Hos oss skal du kun ligge deg ned helt i ro og kjenne på det å være mindful og det å være i ett med deg selv. Du skal faktisk ikke røre på en finger om ikke massøren gir deg beskjed om det.

Hverdagen

Med stadige input via aviser, TV og nettpublikasjoner gis menn et inntrykk av at vi skal være superelskere som samtidig skal kjenne på våre emosjonelle sider og være gode samtalepartnere. Det er sjelden tid eller rom for egenpleie av kropp eller sinn. Gjennom en Tantrisk massasje vil du oppleve kroppen din på en måte som er helt ny, og hvor du gis tid til å absorbere tanker og inntrykk gjennom å bare være i situasjonen. Du vil også oppdage at massøren fokuserer på hele kroppen og hvor dine fysiske reaksjoner er dem som behandleren bruker når massasjen går sin gang.

Svært mange menn som aldri har vert til en Tantrisk massasje har spørsmål og bekymringer i likhet med kvinner. Hva om jeg får ereksjon er ofte det første og mest sentrale. Men like viktig er det motsatte: Hva om jeg ikke får det? Er kroppen min "bra nok"? Greier jeg å slappe av? Kommer jeg til å få orgasme? Vil jeg lære noe?

I Tantra har vi ingen fasit svar på de spørsmålene fordi hver enkelt person er forskjellig. Det vi ser er at folk som ikke stiller alle disse spørsmålene er dem som har størst utbytte av en behandling. De går gjerne inn i sin egen boble der hele massasjen er en del av en større meditasjonsprosess for dem og hvor behandlingen blir en katalysator som gjør at spenninger forløses og de finner igjen balansen.

Vårt ønske er at du skal komme inn døren, og i det du henger fra deg yttertøyet så henger du også fra deg "ute verdenen". Du slår AV mobiltelefonen før du går inn - slik at du ikke drar med deg inn forstyrrende elementer en plass hvor ro og harmoni har hovedsete.

Forberedelser til timen

Tantra handler mye om ritualer og det å forberede seg til behandlingen er en del av grunnlaget som skal til. Det med forberedelser er også litt som frem mot Jul eller en annen høytid - med på å bygge opp vår forventning.

Renslighet er i Tantra er svært viktig. Ikke bare av rene hygieniske årsaker, men fordi vi ønsker at du skal etablere en tankegang om renhet omkring behandlingen. Vi ønsker at du skal gå ut døren med en euforisk følelse av å ha gjennomgått et renselsesrituale der ditt indre har fått en resett og du er klar for nye utfordringer.

Vi ber deg vurdere å være seksuelt avholden de to siste dagene før du kommer til oss som en del av dette ritualet. På samme måte som at du ikke spiser pinnekjøtt og ribbe lille julaften bygges forventningene opp til festmåltidet. Den mentale og fysiske prosessen frem mot selve dagen er svært viktig.

På dagen for behandling tar du en grundig dusj og bruker tid på personlig pleie. Du steller sjegg, negler og pleier deg selv godt. Vær grundig med såpe og vann og drikk lite veske så du slipper å gå på toalett midt under behandlingen. Jo bedre og mer grundig du er i denne prosessen jo mer avslappet er du. Ikke bruk deodoranter eller aftershave denne dagen. Luktesansen skal ha anledning til å nyte andre lukter enn det du forbinder med hverdag eller å gå en tur på byen. Spis et måltid som normalt, men unngå å innta mat de siste to timene før du kommer. Dersom kroppen trenger næring så spis en proteinbar eller to til tre knekkebrød. 

Selve behandlingen

Ved første behandling vil du gjennomgå en kort samtale på 10-15 minutter der din behandler ønsker å finne litt mer ut om akkurat dine behov. Han/Hun vil stille spørsmål om du har vert til massasje før og om hva du eventuelt savnet og som har gjort at du nå kommer til oss. I denne samtalen ønsker vi også å høre om du ønsker vi skal unngå dine intimsoner og ber om at du tenker gjennom dette på forhånd. Noen ønsker å gjerne bli litt mer kjent med hvordan en slik massasje foregår først og dette er noe vi er vant til. Om du ikke har noen problemet med det så svarer du akkurat det.

Denne samtalen er underlagt taushetplikt, og jo mer vi vet om deg - jo bedre kan vi tilpasse en behandling. Dersom du bare har handlet på impuls og funnet ut "dette skal jeg prøve", - skal du svare akkurat det. 

Etter samtalen vil du få kle deg om og et håndklede er lagt frem slik at du kan ha dette rundt livet. Vi ber om at du tar av alt tøy, og dersom du ikke er vant til nakenhet vil du få tilbud om salongundertøy til engangsbruk. Disse er små og de fleste finner fort ut at håndkledet er det beste.

Når du har byttet legger du deg på benken med ansiktet ned og tar på ansiktsmasken som ligger klar på puten. Denne er fasongtilpasset og har til hensikt å stenge ute lys. Masken bør brukes under hele behandlingen om du ikke har et spesielt behov for å se. Om du har briller vil terapauten legge disse til side.

Terapauten vil spørre deg om det er varmt / kald nok etter din smak og deretter starte massasjen.

Vi ber deg huske at en Tantrisk Massasje ikke er det samme som en sportsmassasje og dermed bør du ikke ha forventninger om at massasjen vil gå i dybden på muskelvevet. Om du har muskelplager bør du bestille en behandlig for akkurat dette og utsette Tantra til en annen anledning.

8.jpg
Etter behandlingen

Nå er det tide for å nyte det du har vert med på. Vi anbefaler at du unngår å slå på telefonen og at du er i øyeblikket. Nyt roen du har i kroppen og gå gjerne en tur på kafe med en kopp kaffe og litt mat. Det er viktig å "lande" litt før du går i gang med dine normale gjøremål.

Vi håper du har nytt det å være vår gjest og ønsker velkommen tilbake når behovet melder seg.

bottom of page