top of page
IMG_8031.jpg
9.jpeg

Temaside Kvinner og Tantra

Menn er fra Mars, og kvinner fra Venus..........

"Menn er som gassbluss og kvinner som gamle kokeplater" er et sitat fra en kjent norsk sexolog. Det beskriver den store forskjellen mellom det maskuline og feminine kjønn. Fra naturens side er vi rett og slett koblet ulikt og i dette gapet mellom kjønnene oppstår det ofte konflikter.

Der Tantraen lærer menn å styre sine gassbluss, lærer den kvinner å kjenne igjen sin sensuelle energi. Noen kvinner kommer for å lære mer om egne ønsker, slik at de oppnår å bli friere når de er alene eller sammen med en partner. Om du føler deg tilbakeholden - og
gjerne ikke så frigjort som du ønsker - så kan en tantrisk massasjeopplevelse være en god begynnelse.

 

Andre kan ha som formål å pleie sin sensuelle energi generelt, slik at den ligger mer latent i hverdagen. Men grunnleggende for tantraen - uansett motivasjon - er opplevelsen av å få en større kontakt med denne delen av seg selv.

Som kvinne vil du oppleve et fullstendig fokus på bare deg og dine behov, ulikt noen annen situasjon du før har vert i.

IMG_9054.JPG

Vår behandler Bjørnar sies å ha "magiske fingre". Bildet er tatt under et Tantra kurs for par der han demonstrerer bruk  av "Wedge" som er en kileformet pute som brukes for å støtte opp bekkenet.

Anbefaling: Se Netflix sin nye serie Lystens prinsipper.
Litt skummelt ? Prøv Tantra "light"!

For mange er Tantra "litt skummelt" og spesielt når man snakker om intimsonen. Det at en annen person er så nær kan selvsagt både pirre og være skremmende på samme tid. Om du er en av dem som føler det slik er det fullt mulig å bestille en time hvor massøren utelater den mest intime delen av massasjen og bruker "Hot stones" på kroppens nytelses soner. Da vil du kunne kjenne "litt" på følelsen, men uten å føle at du går lengre enn du er komfortabel med. 

Du som vil ha Tantra light får utdelt engangs salongundertøy slik at du er tildekket (BH & Truse) og trenger altså ikke være naken. Engangsundertøyet er laget av miljøvennlige materialer og kastes etter bruk. Slik får du anledning til å oppleve en stor del av Tantramassasjens magi, samtidig som du får anledning til å møte behandleren uten å ta det store skrittet.

Bruk kontaktskjemaet her og husk å spesifisere at du ønsker light versjonen.

Superkroppene......

Med stadige input via aviser, TV og nettpublikasjoner gies kvinner et inntrykk at "alle" skal ha superkropper, treningstights og sprettrumpe. Sannheten er at våre kunder kommer i alle fasonger, utgaver og aldere. Det er de som er godt over 60 og for lengst har fått en gråere frisyre, til de aller yngste som mangler selvsikkerheten de voksne besitter. Det er Kari som er helsefagarbeider, Linnea som er frisør eller Tatjana som gikk til Tantra i hjemlandet før hun flyttet til Norge.

Om du sitter en dag i parken og bare ser på folk som passerer så finner du "hvermannsen" - og det er nettopp dem som er kundegruppen vår. Det er mammaer med tigerstriper, tynne, høye og de midt i mellom. Kort sagt: "Hvermannsen".

Kan Tantrisk massasje endre noe?

Tantra er for kvinner handler i stor grad om å oppsøke vår sensuelle side og utforske denne uten følelse av skam. Tantraen lærer i stor grad kvinner å fokusere på egen nytelse basert på egne preferanser. For oss betyr det at vi omfavner det å nyte, og bestemmer oss for å jobbe med de ting som som setter en demper på oss. 

Tantrisk massasje er "hands on" og våre dyktige terapauter lærer deg å kjenne din egen kropp sine reaksjoner på berøring og å komme i kontakt med dine behov i en ramme som er trygg og hvor behandleren har full taushetsplikt.

Ofte kjenner kjenner kvinner på skamfølelse tilknytt sin sensualitet og spesielt om den byr på tanker som ikke er "mainstram" (sosialt akseptert). I Bergen Tantra er vi velkjent med disse følelsene og møter alle med samme åpenhet.

For oss handler det om å akseptere og omfavne det som gjør oss glad, uten reservasjoner og tilbekeholdenhet. Med denne holdningen merker vi at også kvinner som kommer til oss blir flinkere til å legge til side dette når de kommer inn døren. Hos oss er det oppfordret til å legge hemningene til side og jobbe frem nytelsen basert på de ønsker du har.

YONI MASSASJE VG.png
Tantra og inkontinens - "Skvetter" du når du hoster?
urinlekkasje inkontinens tantra yoni

Vet du at inkontinensproblemer rammer hele 25% av Norske kvinner?

En av de første indikatorene på at du burde vurdere å gå til Tantrisk Yoni Massasje, er om du opplever å "skvette" i trusen når du hoster, nyser, ler eller trener. Om du i tillegg opplever at du har svake / fraværende orgasmer, burde varsellampene lyse kraftig. Tidlige inkontinensproblemer er et betydelig kvinnehelseproblem som ofte tilskrives graviditet og påkjenninger ved en eller flere fødsler. Og med følelsen av å være "u-ren" så kommer gjerne ikke lysten like ofte til å være intim sammen med en partner.

"Hva om jeg lukter? Eller ikke greier å "holde tett"?
Slike spørsmål surrer gjerne i hodet og etter en tid blir inkontinensen den nye normalen for mange kvinner. Vi opplever at Yoni massasje virker styrkende på bekkenbunns muskulaturen og at våre kunder ofte får en god til svært god effekt av å oppsøke behandlingen enten de har gjennomgått fødsel eller ønsker å forebygge denne problematikken.

Det finnes mye god informasjon på temasidene til St. Olavs Hospital og HelseNorge som er verdt å få med seg og vi råder deg til å ta dette opp med fastlegen. Dersom du har et slikt problem vil du kunne oppleve at Yonimassasje kan være et utfyllende tilbud til de tiltakene primærhelsetjenesten har og som raskt kan føre til bedring av problemet samt å gi deg en bedre seksualhelse som styrker forholdet mellom deg og partneren din.

Uavhengig av om du oppsøker Helsevesen eller alternativ behandling er det vårt råd at du IKKE utsetter dette til problemet har vokst seg uhåndterlig. Inkontinens blir typisk kraftigere med tiden, og det er bedre å gjøre noe med problematikken før du står i kassen på Kiwi med en pakke Tena Lady.

Om du har spørsmål til oss om dette - klikk HER for å gå rett til kontaktskjemaet.

Inkontinensbehandling hos oss varer i 45 minutter og koster kr 1200.
Første behandling innkluderer en 15 minutter forsamtale og koster kr 1900

Du vil lære å gjøre riktige knipebevegelser samt at muskulaturen i skjede / bekken masseres.
Vær oppmerksom på at du i dagene etter en behandling kan oppleve ømhet/stølhet og økt lystfølelse samtidig.

Massaje bergen kvinne Yoni sensuell erotisk
Nervøsitet og "overthinking it....."

Vi opplever at en av de store forskjellene mellom kvinner og menn er at kvinner gjerne overtenker mye. De lager seg både nytelses og skrekk scenario oppe i hodet om hva Tantra kan tilføre dem og jo nærmere timen man kommer - jo mer forsterkes den negative tenkningen.

Som en konsekvens ser vi at kvinner i langt større grad avbestiller timene sine i siste liten, og for oss er dette et betydelig problem. Vi ber deg derfor tenke godt gjennom ting før du booker, og at du innser at vi er her for å gjøre en god jobb for deg på dine vilkår. Skulle du oppleve at ting blir feil i løpet av timen så skjønner alle våre terapeuter ordet NEI og vil umiddelbart stoppe om du ønsker det. Husk at vi gjør dette hele dagen lang, mens for deg er det nytt, spennende og usikkert. Selv om du har hjertet litt i halsen i dagene før timen, så gjør deg selv den tjenesten at du ikke avbestiller. Still heller gode spørsmål på e-post eller WhatsApp på forhånd slik at du føler deg så trygg som mulig.

For kvinner har vi også en egen tjeneste der du kan komme å møte terapeuten FØR du bestemmer deg for en time, slik at du får sett at vi bare er helt vanlige mennesker og gjerne stilt et spørsmål eller to direkte.

Gå til kontaktsidene om du ønsker å avtale et slikt forhåndsmøte eller send en e-post til massasje@bergentantra.com Forhåndsmøtet er helt kostnadsfritt og har en varighet på 10-15 minutter i lokalene våre. 

Du er sikkert en av dem som ikke vet eller visste at kvinner oppnår like rast og lett orgasme som menn. Dens store forskjellen ligger gjerne i at kvinners Yoni er litt mer krevende å "finne frem i". Hør den vidunderlige Podcasten fra Haukeland sykehus der der de bruker en hel episode på "Vidunderlige Vaginaer" og hvor Professor i Gynekologi - Jone Trovik leder deg gjennom en lett men dristig episode som er viet til det mange kvinner ikke finner frem i.>

For oss innen Alternativ behandling er det kjempegøy å høre og oppleve at helsevesenet gjør dette tilgjengelig og uten å skamme seg over noe av det viktigste vi har: Oss selv!

Skamfølelse rundt egen sensualitet

Vi møter en god del kvinnelige kunder som har en opplevelse av at de brenner inne med sine ønsker fordi de skammer seg over å tenke tanker som de selv klassifiserer som "feil" eller "gale". Det er også slik at noen føler at de har en sterkere lystfølelse enn sine venninner og ender ut med å undertrykke sine egne behov. En ting vi har lært oss grundig er at kvinner er uhyre flinke til å gi seg selv "skylden" for nær sagt alt som er "feil".

Både vår behandler Bjørnar og Therese har lang erfaring fra å prate med folk åpent om slike problemstillinger og ikke minst har begge egenerfaring fra det som ligger utenfor A4 rammen.


Dersom du har temaer du ønsker belyst i forbindelse med en behandling, er vi klar til å høre etter. For oss finnes det svært lite som er rart, og vi har ennå til gode å bli presentert for ting vi finner "ekkelt". 

Forberedelser til timen

Tantra handler mye om ritualer og det å forberede seg til behandlingen er en del av grunnlaget som skal til. Det med forberedelser er også litt som frem mot Jul eller en annen høytid - med på å bygge opp vår forventning.

Renslighet er i Tantra er svært viktig. Ikke bare av rene hygieniske årsaker, men fordi vi ønsker at du skal etablere en tankegang om renhet omkring behandlingen. Vi ønsker at du skal gå ut døren med en euforisk følelse av å ha gjennomgått et renselsesrituale der ditt indre har fått en resett og du er klar for nye utfordringer.

Vi ber deg vurdere å være seksuelt avholden de to siste dagene før du kommer til oss som en del av dette ritualet. På samme måte som at du ikke spiser pinnekjøtt og ribbe lille julaften bygges forventningene opp til festmåltidet. Den mentale og fysiske prosessen frem mot selve dagen er svært viktig.

På dagen for behandling tar du en grundig dusj og bruker tid på personlig pleie. Du steller sjegg, negler og pleier deg selv godt. Vær grundig med såpe og vann og drikk lite veske så du slipper å gå på toalett midt under behandlingen. Jo bedre og mer grundig du er i denne prosessen jo mer avslappet er du. Ikke bruk deodoranter eller aftershave denne dagen. Luktesansen skal ha anledning til å nyte andre lukter enn det du forbinder med hverdag eller å gå en tur på byen. Spis et måltid som normalt, men unngå å innta mat de siste to timene før du kommer. Dersom kroppen trenger næring så spis en proteinbar eller to til tre knekkebrød. 

Selve behandlingen

Ved første behandling vil du gjennomgå en kort samtale på 10-15 minutter der din behandler ønsker å finne litt mer ut om akkurat dine behov. Han/Hun vil stille spørsmål om du har vert til massasje før og om hva du eventuelt savnet og som har gjort at du nå kommer til oss. I denne samtalen ønsker vi også å høre om du ønsker vi skal unngå dine intimsoner og ber om at du tenker gjennom dette på forhånd. Noen ønsker å gjerne bli litt mer kjent med hvordan en slik massasje foregår først og dette er noe vi er vant til. Om du ikke har noen problemet med det så svarer du akkurat det.

Denne samtalen er underlagt taushetplikt, og jo mer vi vet om deg - jo bedre kan vi tilpasse en behandling. Dersom du bare har handlet på impuls og funnet ut "dette skal jeg prøve", - skal du svare akkurat det. 

Etter samtalen vil du få kle deg om og et håndklede er lagt frem slik at du kan ha dette rundt livet. Vi ber om at du tar av alt tøy, og dersom du ikke er vant til nakenhet vil du få tilbud om salongundertøy til engangsbruk. Disse er små og de fleste finner fort ut at håndkledet er det beste.

Når du har byttet legger du deg på benken med ansiktet ned og tar på ansiktsmasken som ligger klar på puten. Denne er fasongtilpasset og har til hensikt å stenge ute lys. Masken bør brukes under hele behandlingen om du ikke har et spesielt behov for å se. Om du har briller vil terapauten legge disse til side.

Terapauten vil spørre deg om det er varmt / kald nok etter din smak og deretter starte massasjen.

Vi ber deg huske at en Tantrisk Massasje ikke er det samme som en sportsmassasje og dermed bør du ikke ha forventninger om at massasjen vil gå i dybden på muskelvevet. Om du har muskelplager bør du bestille en behandlig for akkurat dette og utsette Tantra til en annen anledning.

IMG_8011.jpg
Etter behandlingen

Nå er det tide for å nyte det du har vert med på. Vi anbefaler at du unngår å slå på telefonen og at du er i øyeblikket. Nyt roen du har i kroppen og gå gjerne en tur på kafe med en kopp kaffe og litt mat. Det er viktig å "lande" litt før du går i gang med dine normale gjøremål.

Vi håper du har nytt det å være vår gjest og ønsker velkommen tilbake når behovet melder seg.

bottom of page